Athletic Bilbao pudotti Real Madridin torstaina Copa del Reyn puolivälierissä lukemin 1-0. Madridilaisten esitys oli heikko ja viime aikojen vire on muutenkin jättänyt toivomisen varaa.

Copan edelliskierroksella Los Blancos selvitti tiensä Elchen vieraana jatkoon vasta jatko-ottelun kautta. Kaksikko iski yhteen heti seuraavassa La Liga -ottelussa Santiago Bernabéulla. Lopputulos kotijoukkueen kannalta synkähkö 2-2.

Torstain osalta otsikoihin nousi tappion lisäksi myös päävalmentaja Carlo Ancelottin peluutus ja Gareth Bale.

Jo pitkään sivuraiteilla Madridissa vaellellut walesilainen on palannut täyteen pelikuntoon. Hän istui Athletic-ottelun ja edeltäneen Elche-pelin kokonaisuudessaan penkillä.

Hyökkäyspelinsä kanssa tuskaillut Madrid tarvitsisi tällä hetkellä varmasti myös erilaisia avuja lukkonsa avaamiseksi, mutta Ancelottin papereissa se lääke ei vaikuttaisi olevan ainakaan Bale.

Torstaina italialaisluotsi käskytti walesilaisen ottamaan lämpöjä. Bale teki työtä käskettyä ja palattuaan takaisin vaihtopenkkien läheisyyteen komensi Ancelotti tämän istumaan takaisin.

Walesilaiselle selvisi siis, että kentälle ei tälläkään kertaa ollut asiaa. Bale saatiin kameroihin tilanteen jälkeen. Tämä purskahti epäuskoiseen nauruun istuessaan jälleen penkillä.

Madridissa vaikuttaisi kuohuvan, mutta Balen sopimus varmasti kaikkien osapuolten kannalta sopivasti päättyy kesällä.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Infinite Madrid

@InfiniteMadrid
📹 Gareth Bale laughing at Hazard after he's asked to sit on the bench after warming up in the second half. @elchiringuitotv