Argentiina voitti viime kesänä Copa Américan mestaruuden.

Kyseessä oli Argentiinalle ensimmäinen pokaali melkein 30 vuoteen.

Argentiinan A-maajoukkueessa on lukuisia La Liga -pelaajia. Yksi heistä on Sevillan tulisieluinen laitapuolustaja Marcos Acuña. Acuña ikuisti itsensä upeaan kuvaan viime kesänä Copa Américan finaalin päätösvihellyksen jälkeen. Acuña oli ensimmäinen pelaaja, joka meni juhlimaan mestaruutta Leo Messin kanssa.

Katso kuva alemmasta twiitistä. Jos et näe twiittiä, katso se täältä.

Niin ikään Sevillaa ja Argentiinan A-maajoukkuetta edustava Papu Gómez kertoi mielipiteensä kyseisestä valokuvasta.

– Päätösvihellyksen jälkeen kaikki lähdimme juoksemaan ja halaamaan Messiä. Jos olisin Acuña, ottaisin tatuoinnin tuosta kuvasta. Hän juoksi ensimmäisenä Messin luo ja sai etuoikeuden kokea tuollaisen hetken päästessään halaamaan häntä. Itse tatuoisin tuon kuvan selkääni, jos olisin Acuña, Papu totesi La Selectalle.