Barcelonan entinen puheenjohtaja Joan Gaspart käväisi Mundo Deportivon haastattelussa.

Varsin värikkäistä ja puhuttavista kommenteistaan tunnettu Gaspart toimi Barcelonan puheenjohtajana vuosina 2000-03. Sitä ennen hän työskenteli 20 vuoden ajan Barcelonan varapuheenjohtajana.

77-vuotias Gaspart on tunnettu liikemies. Espanjan jalkapalloliitossa pitkään työskennelleen Gaspartin mukaan Kylian Mbappé olisi jo tehnyt sopimuksen Real Madridin kanssa. Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on Gaspartin vanha tuttu.

– Paljastan teille jotain. Mbappé on jo tehnyt sopimuksen Real Madridin kanssa. Olen siitä varma. Tunnen Florentinon ja olen täysin varma, Gaspart viittasi Mbappén Real Madrid -siirtoon.

Gaspart ei ymmärrä, miten Real Madrid hoitaa talousasioitaan.

– On selvää, että Barcelona kykenee nousemaan taloudellisesti parempaan tilanteeseen. Barcelonan taloudellinen tilanne on julkista tietoa ja kaikki ovet ovat auki. Samaa ei voi sanoa Real Madridista. Kukaan ei tiedä, miten Real Madrid hoitaa taloutensa. Ihmiset tietävät vain sen, että heidän puheenjohtajana on ”superliikemies”. Real Madridin jäsenille järjestetään tilaisuuksia ja siellä kaikki ovat aina samaa mieltä kaikesta. Barcelonassa olemme erilaisia.