Atlético yrittää vakuuttaa Lillen vielä viimeisen kerran siitä, että Ranskan hallitseva mestari myisi Reinildo Mandavan hallitsevan Espanjan mestarin riveihin, kertoo SER.

Lähteen mukaan Atlético otti aiemmin maanantaina yhteyttä Lilleen tehdäkseen Reinildosta uuden tarjouksen. Reinildo on matkustanut hiljattain Portugaliin odottamaan, että seurat pääsevät yhteisymmärrykseen siirrosta, jonka jälkeen laitapuolustaja matkustaisi Madridiin.

Reinildo haluaa siirtyä Atléticoon jo tammikuussa ja on tehnyt sen selväksi Lillelle, mutta Lille ei halua päästä pelaajaansa pois kesken kauden. Lille pitää Reinildoa tärkeänä pelaajana, jonka menettäminen olisi seuralle suuri takaisku.

Atlético ja Reinildo ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta, joka astuu voimaan kuluvan kauden jälkeen. Reinildo kävi viime viikolla Madridissa lääkärintarkastuksessa. Reinildon nykyinen sopimus Lillen kanssa päättyy kesällä, joten hän on saanut neuvotella vapaasti Atléticon kanssa sopimuksesta vuodenvaihteesta lähtien.