Barcelonan päävalmentaja Xavi on halukas hankkimaan Belgian maajoukkuepuolustaja Thomas Meunierin tammikuun siirtoikkunan aikana, kertoo Marca.

Marcan mukaan Barcelona on jo ottanut yhteyttä Borussia Dortmundiin ja tiedustellut Meunierin saatavuutta. Barcelona pyrkii saamaan laitapuolustajan loppukauden mittaisella lainasopimuksella ja sekä Dortmund että Meunier ovat kumpikin avoimia siirrolle.

Barcelona on kuitenkin epävarma siitä, pystyykö se enää hankkimaan pelaajia tammikuussa. La Ligan palkkakatto aiheuttaa sille haasteita, mutta jos Ousmane Dembélé allekirjoittaa jatkosopimuksen tai lähtee seurasta, vapautuu palkkakatosta tilaa uusiin hankintoihin.

Mikäli Dembélén tilanteessa ei tapahdu lähipäivien aikana muutosta, yrittää Barcelona kaupitella Óscar Minguezaa ja Sergiño Destiä saadakseen palkkakattoon tilaa.