Sevilla vahvisti myöhään tiistai-iltana lainanneensa Anthony Martialin loppukaudeksi Manchester Unitedista. Lainasopimuksessa ei ole mukana osto-optiota ja Sevilla maksaa Martialin palkan kokonaisuudessaan.

Sevilla esitteli 26-vuotiaan ranskalaishyökkääjän uutena pelaajanaan keskiviikkona Pizjuánilla.

Martial kertoi Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchin ja päävalmentaja Julen Lopeteguin vakuuttaneen hänet siirrosta.

– Monchi ja Lopetegui vakuuttivat minut, koska he osoittivat haluavansa minut tänne. Halusin tulla tänne ja saada enemmän peliaikaa. Sen vuoksi siirryin Sevillaan. Tulin tänne osoittamaan, mitä voin tehdä. Olen harjoitellut paljon edellisten kuukausien aikana ja odotan pääseväni harjoittelemaan joukkuetoverieni kanssa. Haluan auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa La Ligassa ja Eurooppa-liigassa, Martial summasi.

Martial tuntee jo entuudestaan muutaman Sevilla-pelaajan.

– Tunnen todella hyvin Lucas Ocamposin ja Jules Koundén. Odotan voivani auttaa heitä. He ottivat minut todella hyvin vastaan. Saavuin Espanjan suurseuraan ja odotan voivani auttaa joukkuetta saavuttamaan loppukauden tavoitteet.

Myös Monchi on Martialille tuttu persoona.

– Tunnemme toisemme jo pitkän ajan takaa, koska hän halusi minut Sevillaan jo aiemmin ja pysyimme yhteyksissä. Kun hän soitti minulle, ymmärsin haluavamme työskennellä yhdessä. En tiedä tarkkaa päivää, milloin keskustelut alkoivat, mutta siitä on jo aikaa. Siirron toteutuminen ei ollut yksinkertaista, mutta minulle oli hyvin selvää, että halusin tulla Sevillaan. Teimme kaiken mahdollisen ja se onnistui. Olen todella iloinen siitä.