Franck Kessién nykyinen sopimus AC Milanin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet ovat neuvotelleet pitkään uudesta jatkosopimuksesta, mutta toistaiseksi yhteisymmärrystä ei ole syntynyt.

Kessié saa neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta, sillä hän on saatavilla ilman siirtosummaa kesällä.

Catalunya Ràdion mukaan Barcelona on hyvin kiinnostunut keskikenttäpelaajasta ja haluaa tehdä hänen kanssaan sopimuksen.

Sky Sport Italian La Liga -toimittaja Matteo Moretton mukaan Kessién agentti tapaa Barcelonan seurajohdon seuraavien viikkojen aikana. Italiassa on puhuttu jo Kessién ja Barcelonan välisestä esisopimuksesta, mutta Moretton mukaan se ei pidä paikkaansa.

25-vuotias Kessié on pelannut koko ammattilaisuransa Italiassa. Norsunluurannikkolaispelaaja siirtyi Atalantasta AC Milaniin lainalle kesällä 2017. AC Milan lunasti pelaajan omakseen kahta vuotta myöhemmin noin 24 miljoonalla eurolla.

Kyseessä ei ole suinkaan ainoa vapaaksi agentiksi jäävä pelaaja, jonka kintereillä Barcelona on. Seura on kiinnostunut myös Chelsean César Azpilicuetasta ja Andreas Christensenistä. Kaksikon sopimukset Chelsean kanssa päättyvät kesällä.