Sevilla vahvisti tiistaina, että se on hankkinut hyökkääjä Anthony Martialin loppukaudeksi lainalle Manchester Unitedista.

Andalusialaisseura otti uuden vahvistuksensa tyylikkäästi vastaan. Stadionkierroksellaan ranskalaishyökkääjä pääsi tepastelemaan Ramón Sánchez Pizjuánin nurmelle, jossa häntä odotti mieluisa yllätys.

Martialin, 26, suuri idoli, brassilegenda Ronaldo toivotti hänet tervetulleeksi La Ligaan stadionin ison tulostaulun välityksellä. Ranskalaishyökkääjän silmät kirkastuivat, kun hän näki ja kuuli lapsuuden sankarinsa.

– Terve, Martial. Mitä kuuluu? Tervetuloa La Ligaan ja Sevillaan! Tämä on iso seura Espanjassa ja Euroopassa, sanoi Ronaldo, 45, videotervehdyksessä.

– Heillä on uskomattomat kannattajat ja he pelaavat fantastisessa kaupungissa. Toivon sinulle kaikkea hyvää, ja toivottavasti näemme pian. Iso halaus, paljon onnea!

Ronaldo pelasi itsekin La Ligassa vuosina 1996-1997 ja 2002-2007 edustaen Barcelonaa ja Real Madridia. Martial kertoi muutama vuosi sitten Manchester Unitedin verkkosivuilla, että hänen toinenkin suuri idolinsa on Brasiliasta.

– Ronaldinho ja Ronaldo, koska heillä oli taikaa jaloissaan!

Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.