Luis Suárezin sopimus Atléticon kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Atlético ei ole tarjonnut hyökkääjälleen jatkosopimusta, eikä Suárez kuulu seuran ensi kauden suunnitelmiin. Suárezin on siten määrä poistua Atléticosta vapaana agenttina.

Hiljattain 35 vuotta täyttäneen Suárezin kausi on ollut vaikea. Alkukaudella maaleja syntyi, mutta marraskuun alun jälkeen on ollut hiljaisempaa. Suárez on tehnyt kuluvalla kaudella yhdeksän maalia, joista vain yksi on tullut marraskuun jälkeen.

AS:n mukaan Atlético kaavailee Lucas Boyésta Suárezin korvaajaa. Elcheä edustava argentiinalaiskärki on viimeistellyt kuluvalla kaudella seitsemän maalia La Ligassa. Boyén sopimuksessa on 25 miljoonan euron ulosostopykälä, eikä seurajohto aio luopua hänestä halvemmalla.

Boyé ei jättäne Elcheä tammikuussa, sillä Darío Benedetto siirtyi jo Elchen riveistä takaisin Boca Juniorsiin, mutta hyökkääjän on määrä poistua muihin maisemiin kesällä.

25-vuotias Boyé kuuluu Elchen projektin ehdottomiin kulmakiviin. Elche on parhaillaan 15. sijalla La Ligassa. Jos seura putoaa Segundaan, tippuu Boyén ulosostopykälä 25 miljoonasta eurosta 15 miljoonaan euroon.

Boyé on ollut viime aikoina hyvässä iskussa. Hän onnistui maalinteossa muun muassa Real Madridia ja Villarrealia vastaan.