Barcelonan suunnitelmat kauden 2022-2023 joukkueen osalta ovat hyvässä käynnissä. Tämän tiimoilta El Nacional kirjoittaa varsin hurjalta kuulostavasta siirtohuhusta.

Lehden mukaan Barcelona ja PSG virittelisivät maalivahtien vaihtokauppaa. Eikä puhuta mistään kakkos- tai kolmosvaihtoehdoista, vaan ykkösvahti Marc-André ter Stegenistä ja muun muassa EM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi valitusta Gianluigi Donnarummasta.

Saksalaisvahti Ter Stegen ei ole päässyt tällä kaudella omalle tasolleen viime kesän polvileikkauksensa jälkeen. Donnarumman siirto AC Milanista PSG:hen ei puolestaan ole vastannut odotuksia. Donnarumma toivoi olevansa PSG:ssä selvä ykkösvahti, mutta hän onkin joutunut vuorottelemaan Keylor Navasin kanssa. Donnarumma on useaan otteeseen todennut julkisesti olevansa pettynyt tilanteeseen ja väläytellyt halua siirtyä kesällä taas uuteen seuraan.

Donnarumman agentti on Mino Raiola, joka on El Nacionalin mukaan tarjonnut suojattiaan Barcelonalle. Raiolalla on Barcelona-johdon kanssa hyvät välit, ja Barcan intresseissä on pitääkin ne sellaisina. Havitteleehan Barcelona myös Raiolan arvokkainta suojattia, hyökkääjä Erling Braut Hålandia.

Lähde: Sport