Mosambikin maajoukkuepelaaja Reinildo Mandava siirtyy Atlético Madridiin, kertoo ranskalaislehti L’Equipe.

L’Equipen tietojen mukaan Reinildo, 28, on matkustanut tänään maanantaina Madridiin suorittamaan lääkärintarkastusta. Sen läpäistyään hänen on määrä kirjoittaa Atléticon kanssa esisopimus, joka astuu voimaan tulevana kesänä.

Vasempana laitapuolustajana pelaava Reinildo on edustanut Ranskan Ligue 1:n hallitsevaa mestaria Lilleä vuodesta 2019 lähtien. Hänen sopimuksensa päättyy kuluvaan kauteen, jonka vuoksi Atlético ei joudu maksamaan siirtokorvausta ja oli vapaa neuvottelemaan hänen kanssaan esisopimuksesta jo tammikuun siirtoikkunan aikana.

Reinildo on pelannut kuluvan kauden aikana 27 ottelua Lillen takalinjoilla. Peleistä kuusi on Mestarien liigasta, jossa Lille eteni upeasti neljännesvälieriin.

Reinildon Atlético-siirrosta on kertonut myös pelaajasiirtoihin erikoistunut italialaistoimittaja Fabrizio Romano.