Barcelonaa haluaa hankkia tammikuun siirtoikkunassa vielä vasemman laitapuolustajan ja keskushyökkääjän, kertoo AS.

Katalonialaisjätti on tässä kuussa vahvistanut rivejään Manchester Citystä hankitulla Ferran Torresilla sekä Dani Alvesilla, joka liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen jo marraskuussa.

Ajaxin Nicolás Tagliafico, 29, on Barcelonan ykkösvaihtoehto puolustuksen vasemman laidan hankinnaksi, mutta amsterdamilaisseuran seitsemän miljoonan euron hintapyyntö saattaa osoittautua Blaugranalle liian suureksi.

Kärkeen Barcelona haluaisi hankkia Juventuksen Álvaro Moratan, joka pelaa Italiassa lainalla Atlético Madridista. Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri sanoi kuitenkin aiemmin tässä kuussa, että Morata, 29, ei ole lähdössä kesken kauden mihinkään.

Jos Barcelona ei saa hankittua Morataa Juventuksesta, se saattaa kääntää katseensa Elchen Lucas Boyéen, 25, joka on onnistunut tällä kaudella maalinteossa seitsemän kertaa.

Barcelonan siirtosuunnitelmia hankaloittaa Ousmane Dembélé, joka ei ole päässyt seuran kanssa sopuun jatkosopimuksesta. Barcelona ilmoitti hiljattain julkisesti, että se haluaisi Dembélén lähtevän seurasta mahdollisimman pian. Ranskalaislaiturin nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä, mutta Barcelonalle vapautuisi merkittävästi varoja palkkabudjettiin, jos Dembélé löytäisi uuden seuran jo tässä kuussa.