Hallitseva La Ligan mestari Atlético Madrid teki lauantain kotiottelussaan huiman tempun ja nousi lisäajalla tappioasemasta 3-2-voittoon Valenciaa vastaan.

Valencia teki kummatkin maalinsa jo avausjakson aikana. Valencian jenkkilaituri Yunus Musah vastasi ottelun avausmaalista pelin 25. minuutilla, ja Hugo Duro tuplasi johdon vain hetki ennen taukovihellystä.

Atlético hallitsi ottelun toista puoliaikaa mielin määrin. Matheus Cunha kavensi pelin 1-2:een toisen jakson puolivälin tienoilla, mutta aina lisäajalle asti näytti siltä, että joukkue jää jälleen pisteittä.

Atlético kuitenkin onnistui kääntämään pelin päälaelleen lisäajalla. Ensin Ángel Correa toi isännät tasoihin, ja vain kaksi minuuttia myöhemmin, ajassa 90+3, Matheus Cunha antoi loistavan syötön takatolpalle, josta Mario Hermoso ohjasi pallon maaliin.

Atlético oli voittanut kuudesta edellisestä La Ligan ottelustaan vain yhden, joten voitto oli joukkueelle elintärkeä. Tapa, jolla voitto tuli, antaa myös takuulla joukkueelle lisää itseluottamusta, joka on tuntunut olevan viime aikoina pahasti kateissa.

Voitto nostatti tunteita myös Atléticon sometiimissä, joka sekosi täysin Hermoson tekemän 3-2-voittomaalin jälkeen.