Yeray Álvarez ja Iñigo Martínez muodostavat Athleticin luottotoppariparin. Kaksikko pelaa pitkälti aina ollessaan pelikunnossa.

Athleticin päävalmentaja Marcelino luottaa kaksikkoonsa, jonka vuoksi Unai Núñez on jäänyt hyvin pieneen rooliin. 24-vuotias toppari on päässyt kuluvalla kaudella kentälle vain seitsemässä ottelussa.

Espanjan A-maajoukkueessakin debytoinut Núñez jättänee Athleticin vielä tammikuun siirtoikkunan aikana. Núñez tiedostaa tilanteensa ja sen, ettei kuulu Marcelinon suunnitelmiin. AS:n mukaan Marcelino on antanut topparilleen luvan siirtyä muihin maisemiin.

Lehti kertoo Valencian ja Athleticin neuvottelevan parhaillaan Núñezin loppukauden mittaisesta lainasiirrosta.

Valencia tarvitsee pikaisesti uuden topparin. Aiemmin tällä viikolla Barcelonan Óscar Mingueza yhdistettiin Valenciaan, mutta joukkueen päävalmentaja José Bordalás ei halua topparia seuraan, joten Mingueza jää Kataloniaan. Bordalás haluaa sen sijaan Núñezin joukkueeseensa ja on jo näyttänyt lainasiirrolle vihreää valoa.

Reilu vuosi sitten jatkosopimuksen Athleticin kanssa tehneen Núñezin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2025. Sopimuksessa ei ole ulosostopykälää.