Atlético Madrid etsii tammikuun siirtoikkunassa korvaajaa Newcastleen siirtyneelle Kieran Trippierille. Ykköstoiveeksi on viime päivinä valikoitunut Tanskan A-maajoukkuepelaaja Daniel Wass, joka on pelannut Valenciassa niin laitapuolustajana, wing-backina kuin keskikentälläkin.

Valencia ei kuitenkaan Wassista hellitä ennen kuin hänelle on löydetty mitat täyttävä korvaaja. Sellainen voisi olla AS:n mukaan Celta Vigon turkkilaispelaaja Okay Yokuslu.

Okayn pelipaikka on keskikentällä, ja AS:n mukaan siirto Valenciaan voisi toteutua jo lähipäivinä. Häntä tavoittelee myös Getafe, mutta Valencian uskotaan olevan neuvotteluissa paalupaikalla. Jos Valencia saa Okayn siirron maaliin, voi se myydä Wassin Atlético Madridille.

27-vuotias Turkin maajoukkuepelaaja Okay on pelannut Celtassa kaikkiaan 81 ottelua. Tällä kaudella hän ei kuitenkaan ole pelannut kuin 133 minuuttia yhteensä kahdeksassa La Liga -ottelussa. Real Betisiä vastaan Okay pelasi täydet 90 minuuttia, ja muissa seitsemässä pelissä pelkkiä jäännösminuutteja.

Okayn sopimus Celtan kanssa ulottuu kesään 2023, ja hänen toiveensa on siirtyä tammikuussa muualle peliajan perässä.

Valencia tavoittelee lisäksi paria muutakin vahvistusta. Yksi heistä on AS Roman keskikenttäpelaaja Amadou Diawara, joka on parhaillaan Guinean maajoukkueen mukana Afrikan mestaruusturnauksessa. Diawaran on määrä siirtyä Valenciaan lainasopimuksella. Toinen lainalle haluttava pelaaja on Barcelonan puolustaja Óscar Mingueza. Valencia on esittänyt Minguezasta lainatarjouksen, ja odottaa Barcelonan vastausta.