Atlético Madrid haluaa päästä tänään kuudentena joukkueena mukaan Copa del Reyn puolivälieriin. Tehtävä ei kuitenkaan ole helppo, sillä sen arpaonni oli varsin haastava. Atlético kohtaa vieraskentällä Real Sociedadin, joka on La Ligassa sen kanssa tasapisteissä identtisellä saldolla.

Atlético on kärsinyt tällä(kin) kaudella runsaista kokoonpanohuolista, eivätkä ne hellitä vieläkään. Sivussa on kaikkiaan viisi edustusjoukkueen pelaajaa. José Maria Giménez on pelikiellossa ja Marcos Llorente, Antoine Griezmann, Geoffrey Kondogbia ja Stefan Savic sivussa loukkaantumisten vuoksi. Llorente ja Kondogbia loukkaantuivat viime viikolla pelatussa Supercopan välierässä. Llorenten arvellaan olevan sivussa kolme viikkoa ja Kondogbian kuukauden.

Lihasvamman vuoksi puolitoista kuukautta huilannut Savic on jo käytännössä pelikunnossa, mutta valmentaja Diego Simeone ei halunnut ottaa montenegrolaisen suhteen mitään riskiä. Niinpä Savic tekee paluun vasta lauantain ottelussa Valenciaa vastaan.

Atléticon Baskimaalle eilen illalla matkustaneeseen kokoonpanoon kuuluu 20 pelaajaa, joista viisi on reservijoukkueen pelaajia. He ovat keskikentän kolmikko Javi Serrano, Carlos Martín sekä Alberto Moreno ja puolustajat Sergio sekä Manu Lama. 20-vuotiaan ja 192-senttisen Laman nousu Atlético Madridin edustusjoukkueeseen on herättänyt Espanjassa huomiota siksi, että hänen isänsä on Manolo Lama, yksi Espanjan tunnetuimmista ja arvostetuimmista jalkapallotoimittajista.

Lama on ollut kuukausien ajan loukkaantunut, mutta hän on pelannut toipumisensa jälkeen kolme ottelua Atléticon B-joukkueessa. Atléticon edustusjoukkueessa Lama ei ole vielä virallista debyyttiään tehnyt.

Cupin neljännesvälieräottelu Real Sociedad-Atlético Madrid alkaa keskiviikkona kello 22.

Atlético de Madrid

@Atleti
📋 ¡Estos son los futbolistas citados por @Simeone para la Copa del Rey! 👇