Ousmane Dembélén sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Dembélé ei ole suostunut Barcelonan jatkosopimustarjoukseen. Barcelonan seurajohto on siten päättänyt yrittää myydä pelaajansa tammikuussa päästäkseen eroon hänen suurista palkkakuluistaan.

Dembélé ei ole tiettävästi halukas lähtemään Barcelonasta tammikuussa, vaan odottaa kesää, jolloin hänestä tulee vapaa agentti. Silloin hän voi siirtyä muihin maisemiin ilman siirtosummaa ja samalla saada valtavan allekirjoitusbonuksen.

Dembélén agentti Moussa Sissoko käväisi RMC:n haastattelussa ja puhui asiakkaansa tulevaisuudesta.

– Se on vain tapa lisätä painetta, mutta se ei toimi kaltaisemme ihmisten kanssa. Ehkä se voi toimia sellaisten agenttien kanssa, jotka ovat Barcelonan seurajohdon ystäviä, mutta siitä ei ole kyse tässä tapauksessa. Puolustan pelaajani etua, Sissoko vakuutti.

– Kyllä, meillä on suuret vaatimukset, mutta olemme jo aiemminkin osoittaneet, ettei raha vaikuta Dembélén päätöksiin, koska muutoin emme olisi Barcelonassa. Jos Barcelona olisi halunnut neuvotella, olisivat he voineet istua alas keskustelemaan kanssamme. Emme ole keskustelleet. He ovat ainoastaan uhanneet meitä sillä, ettei Dembélé enää pelaisi joukkueessa ja se on kiellettyä.

– Emme tiedä, mitä teemme. Emme ole vielä sopineet mistään kenenkään kanssa. Barcelonan seurajohto menettää tempuillaan Dembélén. Olemme alusta lähtien osoittaneet olevamme valmiita neuvottelemaan omilla ehdoillamme sulkematta ovia, Sissoko viittasi myös mahdolliseen lähtöön.