FC Barcelonan joukkue on vahvistunut kevätkaudelle veteraani Dani Alvesilla sekä Manchester Citystä hankitulla Ferran Torresilla. Vielä ainakin yksi uusi pelaaja saattaa joukkueeseen silti tulla ennen kuin tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu.

Päävalmentaja Xavi haluaisi mieleisiään pelaajia etenkin hyökkäyspäähän. Toivelistalla on tiettävästi Juventuksessa Atlético Madridista lainalla pelaava Álvaro Morata, mutta toistaiseksi hankinnan toteutuminen ei vielä ole lähellä. Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri ei ole halukas luopumaan Moratasta Juventuksen nykyisessä pelaajatilanteessa.

Esport3 onkin nostanut huhuihin uuden nimen, pikkuseura Elchen argentiinalaiskärki Lucas Boyén. Boyé pelaa Elchessä nyt toista kauttaan. Viime kaudella hän oli seurassa lainalla Torinosta, mutta Elche lunasti kesällä Boyén kahden miljoonan euron osto-option.

25-vuotias Boyé on pelannut Elchessä 50 La Liga -ottelua, joissa hän on tehnyt 13 maalia. Maaleista kuusi on syntynyt tämän kauden 16 pelissä. Hän pelasi La Ligaa myös vuonna 2018 lyhyellä lainapestillään Celta Vigossa.

Boyéa kaavaillaan tiettävästi Luuk de Jongin korvaajaksi, mikäli Barcelona päättää keskeyttää viime aikoina tehokkaasti pelanneen hollantilaisen lainasopimuksen.

Lähde: Sport