Diego Carlos saattaa siirtyä seuraavien päivien aikana Sevillasta Newcastleen, kertoo Telegraph.

Lehden mukaan Carlos haluaa jättää Sevillan ja siirtyä Newcastleen. Newcastle on luottavainen siirron suhteen ja osapuolet neuvottelevat parhaillaan siirtosummasta.

Brasilialaistopparin sopimuksessa on 80 miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä, mutta siirron odotetaan toteutuvan noin puolet halvemmalla.

Telegraphin mukaan siirto saattaa toteutua jo tällä viikolla. Kyseessä olisi jo toinen La Ligan huippuseuran avainpelaaja, joka siirtyisi putoamistaistelussa olevan Newcastlen riveihin, sillä tammikuun alussa Kieran Trippier siirtyi Atléticosta Newcastleen. Atlético ei ole edelleenkään löytänyt korvaajaa Trippierille.

28-vuotias Carlos kuuluu Sevillan ehdottomiin avainpelaajiin. Julen Lopetegui peluuttaa toppariaan aina, kun hän on pelikunnossa. Tällä kaudella Carlos on ollut sivussa vain yhdestä sarjaottelusta ja sekin johtui korttitilin täyttymisestä.

Sevilla pelaa upeaa kautta La Ligassa ja on sarjassa toisena. Yhden ottelun enemmän pelannut sarjakärki Real Madrid on viiden pisteen karkumatkalla, joten Sevilla ei saisi menettää avainpelaajiaan, jos todellinen mestaruustaistelu kiinnostaa.

Carlosin topparipari Jules Koundé poistunee Sevillasta kesällä.