Copa del Reyn paikalliskohtaaminen Real Betisin ja Sevillan välillä päättyi lauantaina ennen aikojaan, vierasjoukkueen keskikenttäpelaaja Joan Jordanin saatua osuman katsomosta heitetystä esineestä.

Sevillan Papu Gomez oli vienyt joukkueensa johtoon 35. minuutilla. Vain neljää minuuttia myöhemmin Nabil Fekir iski tasoituksen, saaden kotikannattajat luonnollisesti riehaantumaan. Ikävä kyllä maalijuhlinnan yhteydessä lehtereiltä lensi siis myös Jordaniin osunut esine. Joidenkin kuvien perusteella kyse oli metallisesta putken pätkästä.

Ottelun erotuomari Ricardo de Burgos Bengoetxea päätti lopulta keskeyttää ottelun sen 48. minuutilla.

Jälkipyykki on vahvasti käynnissä sosiaalisessa mediassa. Betisin leiri syyttää Sevillaa välikohtauksen liioittelemisesta. Jordan putosi nurmen pintaan heti osuman saatuaan, mutta kotijoukkueen näkökulmasta Sevilla-luotsi Julen Lopetegui ohjeisti tätä korostamaan osuman seurauksia.

Tietoa ottelun jatkamisesta odotellaan edelleen.