Barcelona on pyrkinyt vahvistamaan hyökkäystään tammikuun siirtoikkunassa. Kärkiehdokkaana huhuissa on liikkunut Juventuksessa pelaava Álvaro Morata.

Espanjan maajoukkuekärki on Torinossa lainalla Atlético Madridista ja tämän on kerrottu haluavan päättää lainansa kuusi kuukautta ennen sen virallista päätöstä.

Italialaisseuran valmentaja Massimiliano Allegri teki vastikään selväksi oman kantansa. Morata ei lähde kesken kauden mihinkään.

Erilaisia ratkaisuja ja siirtokuvioita jo parin viikon ajan hieronut Barcelona on Mundo Deportivon mukaan nyt luovuttanut.

Morataa ei siis Katalonian suurseurassa nähdä ainakaan tällä kaudella. Sen sijaan on mielenkiintoista seurata tilannetta kesällä. Madridiin palaava kärkipelaaja ei kuulu myöskään Diego Simeonen suunnitelmiin.

Barcelona ei MD:n mukaan hanki ketään hyökkäykseen tammikuussa, kun Morata ei onnistunut.

Ansu Fati on palannut loukkaantumisiltaan. Martin Braithwaiten uskotaan tekevän samoin ensi viikolla. Lisäksi Memphis Depay on nyt taas kunnossa. Blaugranan valmentaja Xavi uskoo pärjäävänsä nykyisillä pelaajilla kauden loppuun asti.