Atlético Madrid etsii tammikuun siirtoikkunassa uutta laitapuolustajaa myytyään Kieran Trippierin Newcastleen. Ykkösvaihtoehtona on espanjalaismediassa pidetty tanskalaista Daniel Wassia, mutta Valencia on vastahakoinen luottomiehestään luopumaan, ellei löydä nopeasti mitat täyttävää korvaajaa 41 A-maaottelua pelanneelle Wassille.

AS:n mukaan Atléticon johtoportaalla on samaan aikaan kuitenkin neljä muutakin vaihtoehtoa, jos Wassin hankinta ei onnistu. He ovat RB Salzburgin Rasmus Kristensen, Wassin maanmies, Juventuksen Mattia De Sciglio, Manchester Unitedin Diogo Dalot ja Mallorcan Pablo Maffeo.

24-vuotiaalla Kristensenillä on sopimusta kesään 2025 saakka ja Dalotilla vuoteen 2023, mutta De Sciglion sopimus umpeutuu tulevana kesänä. Maffeo puolestaan pelaa Mallorcassa lainalla VfB Stuttgartista.

Atléticon urheilujohtaja Andrea Bertan pyrkimyksenä on löytää Trippierille korvaaja ensi viikon aikana. Seurassa tiedostettiin, että uusien laadukkaiden pelaajien hankkiminen kesken kauden ei ole helppoa, mutta Atlético oli suostunut päästämään Trippierin joka tapauksessa pois, sillä hänen perheensä toivoi paluuta takaisin kotimaahan Englantiin.

Lähde: AS