Niin Getafe kuin AS Roma ovat vahvistaneet kahden italialaisseuran pelaajan lainasopimukset. Getafeen loppukauden kestävällä sopimuksella siirtyvät Borja Mayoral ja Gonzalo Villar. Kumpikin on pelipaikaltaan keskikenttäpelaaja.

Ensiksi mainittu on Real Madridin kasvatti. Mayoral on pelannut yhteensä 33 ottelua Real Madridin edustusjoukkueessa. 24-vuotias espanjalainen siirtyi AS Romaan lainasopimuksella lokakuussa 2020. Kesällä Mayoralilla päättyy siis kaksi lainasopimusta.

Villar, 23, on AS Roman sopimuspelaaja. Hän siirtyi seuraan Elchestä tasan kaksi vuotta sitten. Roomalaisseura maksoi hänestä viiden miljoonan euron siirtokorvauksen.

Myös Villarin lainasopimus päättyy kesällä, jonka jälkeen hän palannee AS Roman vahvuuteen.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Getafe C.F.

@GetafeCF
📢 OFICIAL | ¡Del Coliseo al Coliseum! 🏟

Bienvenidos a la familia azulona @Mayoral_Borja y @Gonzalo14villar 💙

#MayoralAzulón
#VillarAzulón