Daniel Wass jää sittenkin Valenciaan.

Muun muassa Onda Ceron, SER:n ja Copen mukaan Valencia päätti keskiviikkona hylätä Atléticon noin 2-3 miljoonan euron tarjouksen Wassista. Valencian päävalmentaja José Bordalás haluaa pitää kiinni luottopelaajastaan ja kertoi seurajohdolle, ettei halua menettää Wassia.

Atlético oli päässyt Wassin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta ja tanskalaispelaaja oli valmis matkustamaan hetkellä minä hyvänsä Madridiin lääkärintarkastukseen. Wass oli myös tehnyt Valencialle siirtopyynnön.

32-vuotiaan Wassin nykyinen sopimus Valencian kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä hän aio allekirjoittaa jatkosopimusta seuran kanssa.

Wass oli Atléticon ykkösvaihtoehto Kieran Trippierin korvaajaksi. Trippier siirtyi viikko sitten Newcastleen, eikä Atléticolla ole hänelle edelleenkään korvaajaa.