Espanjalaislehti AS kertoo, että Real Madridin kasvatti Borja Mayoral palaa kevätkauden ajaksi La Ligaan. Mayoral siirtyy sen mukaan puolen kauden lainapestillä Getafeen. Kaikki osapuolet ovat päässeet siirrosta sopuun, ja sen on määrä virallistua pian.

Mayoral on pelannut tällä kaudella lainalla AS Romassa, mutta ei ole kuulunut valmentaja José Mourinhon luottopelaajiin. Mayoralilla on edelleen Real Madridin kanssa sopimusta jäljellä. Vaikka Roma nyt keskeyttääkin tämän kauden lainapestinsä, säilyy sillä edelleen 20 miljoonan euron osto-optio Mayoraliin. Mayoral on pelannut Romassa puolitoista kautta.

Mayoral on pelannut tällä kaudella Romassa vain 249 minuuttia, ja on sekäö tehnyt että syöttänyt yhden maalin. Viime kaudella maaleja syntyi 17 ja maalisyöttöjä seitsemän.

Aiemmin Mayoral on pelannut lainalla Levantessa ja Wolfsburgissa.