Cádiz tiedotti tiistaina antaneensa potkut päävalmentajalleen Álvaro Cerveralle.

Cervera kuuluu Cádizin modernin seurahistorian parhaimpiin valmentajiin. Cervera ehti valmentaa Cádizia reilun viiden ja puolen vuoden ajan ja onnistui nostamaan seuran pitkästä aikaa takaisin La Ligaan. Cerveran Cádiz tuli tunnetuksi hyvin pragmaattisena, puhtaasti tulosta hakevana ja vastaiskupeliin luottavana joukkueena.

Cádiz on La Ligassa parhaillaan 19. sijalla. Putoamisviivan parempi puoli on neljän pisteen päässä. Viime viikolla Copan neljännesvälieriin edennyt Cádiz on voittanut tällä kaudella vain kaksi ottelua La Ligassa.

Copen mukaan Cádiz pestaa Sergio Gonzálezin Cerveran korvaajaksi.

Cádiz Club de Fútbol

@Cadiz_CF
❗️Álvaro Cervera deja de ser entrenador del #CádizCF.

¡Gracias por todo, míster! 🕶

#LLNSN