Stole Dimitrievski on pelannut hienon kauden Rayo Vallecanon maalilla.

Pohjois-Makedoniasta lähtöisin oleva Dimitrievski on pelannut 18 ottelua tällä kaudella La Ligassa, joissa hän on päästänyt yhtä monta maalia ja pitänyt kuusi nollapeliä.

Espanjalaismedioissa Dimitrievskiä on huhuttu Barcelonaan, joka menettänee kakkosmaalivahtinsa Neton muihin maisemiin tammikuun siirtoikkunassa.

Pasión por el Rayo haastatteli Dimitrievskiä, joka otti kantaa siirtohuhuihin.

– Olen hyvin keskittynyt tämän kauden otteluihin ja olen kiinnostunut vain niistä. Tietenkin tuollaisten huhujen kuuntelu tekee minusta onnellisen ja kiitollisen, koska varmasti olen tehnyt jotain oikein. Siksi minusta kiinnostutaan. Olen silti hyvin keskittynyt omiin asioihini ja joukkueen auttamiseen. Minulla ei ole minkäänlaista tietoa asiasta, enkä haluaisi tietääkään siitä, koska se saattaisi vaikuttaa päivittäiseen tekemiseeni.

28-vuotias maalivahti myönsi haluavansa pelata joskus suurseurassa.

– Olen hyvin rauhallinen ihminen. Tänään minut yhdistetään Barcelonaan ja huomenna varmaan Atléticoon, mutta on yritettävä keskittyä tärkeimpään, eli hyvin harjoittelemiseen ja pelaamiseen. Luonnollisesti kaikki haluavat kehittyä ja pelata suurseuroissa, mutta olen hyvin keskittynyt Rayoon.

Lähde: AS