Ferran Torresilla ja Pedrillä todettiin viime viikon maanantaina koronatartunnat. Kaksikko on ollut nyt viikon karanteenissa.

SER:n ja TV3:n mukaan kaksikko antoi sunnuntai-iltana positiiviset koronatestitulokset, joten kummatkin ovat edelleen karanteenissa.

Barcelonan edustusjoukkue matkustaa maanantaina Saudi-Arabiaan Supercopaa varten. Barcelona kohtaa Supercopan yksiosaisessa välieräottelussa Real Madridin keskiviikkoiltana.

Barcelonan päävalmentaja Xavi haluaa Pedrin ja Ferranin mukaan Supercopaan. Kaksikko matkustaa joukkueen kanssa Saudi-Arabiaan, jos maanantaiaamun koronatestitulokset ovat negatiiviset. Jos niin ei tapahdu, matkustaa kaksikko keskenään Saudi-Arabiaan tiistaina antaessaan negatiiviset testitulokset.

Xavi on suunnitellut laittavansa kummatkin avauskokoonpanoon keskiviikkona, mutta suunnitelmat menevät pilalle, jos kaksikko ei anna pian negatiivisia testituloksia.

Barcelona on kärsinyt viime aikoina merkittävistä koronaongelmista. Joukkueessa on todettu viimeisen kolmen viikon aikana yli kymmenen koronatartuntaa.