Atlético myi viime viikolla Kieran Trippierin Newcastleen.

Newcastle maksoi Trippieristä noin 14 miljoonan euron siirtosumman, vaikka Trippierin Atlético-sopimuksessa oli 40 miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä.

Muun muassa AS:n, Sky Sport Italian Atlético-toimittaja Matteo Moretton ja Valencia-toimittaja Héctor Gómezin mukaan Atlético on päättänyt korvata Trippierin Valencian Daniel Wassilla. Gómezin mukaan siirtoneuvottelut ovat edenneet jo pitkälle. Moretto kertoo Wassin haluavan siirtyä Atléticoon ja näyttäneen siirrolle vihreää valoa.

32-vuotiaan Wassin nykyinen sopimus Valencian kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eivätkä osapuolet ole päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, joten pelaaja on saatavilla muodollisella siirtosummalla.

Wass kuuluu Valencia-luotsi José Bordalásin ehdottomiin luottopelaajiin. Monipuolinen Wass on ollut yhtä lukuun ottamatta jokaisessa sarjaottelussa avauskokoonpanossa ja oli sivussa vain yhdestä ottelusta korttitilin täyttymisen vuoksi. Wass on pelannut Bordalásin alaisuudessa keskikentällä, mutta aiemmilla kausilla hänet on nähty myös oikean laitapuolustajan paikalla.

Matteo Moretto

@MatteMoretto
Está claro: el jugador danés ya ha dicho que sí y se muere de ganas de fichar por el Atlético. Días claves.

Matteo Moretto

@MatteMoretto
El Atlético de Madrid quiere al danés Daniel Wass para suplir la baja de Trippier. Negociación en marcha entre clubes, es una opción cierta sobre la mesa. Acaba contrato el próximo 30 de junio y no va a renovar seguro: barato y polifuncional.