Luis Suárez pelikiellossa ja Antoine Griezmann loukkaantuneena. Hätäisin saattaisi olla jo huolestunut Atléticon hyökkäystehoista, mutta ei syytä huoleen, kun kärjessä on Ángel Correa.

26-vuotias argentiinalainen oli tehnyt Atléticolle tällä kaudella seitsemän maalia ja syöttänyt viisi ennen sunnuntai-illan ottelua Villarrealin vieraana. Peliaikaa oli kertynyt 1 376 minuuttia, joten tehokeskiarvo oli varsin kelvollinen.

Edellisessä sarjapelissä Rayo Vallecanoa vastaan Correa viimeisteli ottelun molemmat maalit, ja se jos mikä tuntui kasvattaneen itseluottamusta huippuunsa. Villarrealia vastaan Correa viimeisteli nimittäin sellaisen osuman, että oksat pois.

Villarreal piti palloa keskiviivan tuntumassa, kun konkari Dani Parejolle sattui harvinainen harhasyöttö. Correa haistoi tilanteen, katkaisi syötön omalla kenttäpuoliskollaan ja lähti epäröimättä laukomaan heti katkonsa jälkeen, ensimmäisellä kosketuksella. Rohkea yritys palkittiin, sillä Correan kuti oli niin tarkka, että se leijaili suoraan maaliin yli vastassa olleen maanmiehen Geronimo Rullin. Peliä oli pelattu tällöin vajaat kymmenen minuuttia.

Correan tehot ovat tältä kaudelta hyvät, mutta tästä maalista aettiin lisäksi kaikki mahdolliset tyylipisteet.

Ottelu on 26. minuutilla Atléticolle 1-0.