Luuk de Jong onnistui lauantaina maalinteossa Granada-tasapelin yhteydessä.

Barcelona-hyökkääjä on tehnyt nyt kahdessa peräkkäisessä ottelussa maalin. De Jong on tällä hetkellä Barcelonan ainoa terve puhdas kärki, joten hänet on laitettu käytännössä pakon edessä avauskokoonpanoon ja se on tuottanut tulosta.

Barcelona haluaa tiettävästi katkaista de Jongin lainasopimuksen ja päästä hänestä eroon voidakseen rekisteröidä uusia pelaajia kokoonpanoonsa. De Jongia on tarjottu ainakin Cádizille, mutta kärki ei ilmeisesti halua edustaa andalusialaisseuraa.

Sergio Busquets on tyytyväinen joukkuetoverinsa peliesityksiin. Busquets ei tiedä, jääkö de Jong seuraan.

– En tiedä, mitä tapahtuu. En tiedä, onko seura puhunut hänen kanssaan ja lähteekö de Jong muualle. Se riippuu kaikista osapuolista, mutta mielestäni kyseessä on hyvin käyttökelpoinen pelaaja. Tiedämme, että hänellä on hyvin selkeät vahvuudet ja hän harjoittelee todella hyvin. Jos päävalmentaja päättää laittaa de Jongin kentälle, toivottavasti hän auttaa meitä tällä tavalla, Busquets viittasi hyökkääjän maaleihin.

Barcelona kohtaa ensi keskiviikkona Real Madridin Supercopan yksiosaisessa välieräottelussa. Supercopa pelataan Saudi-Arabiassa.

– Luvassa on vaikea ja erilainen ottelu. Lähdemme sinne hyvin innoissamme. Haluamme voittaa pokaalin kesken kauden. Meillä on varmasti mahdollisuutemme, jos pelaamme hyvin.