La Ligan kärkiryhmä Real Madrid vei kotiotteluaan Valenciaa vastaan avausjaksolla selkeästi. Puolen tunnin pelin jälkeen pöytäkirjassa seisoivat kuitenkin merkintöin ainoastaan Casemiron ja Eder Militaon ottamat varoitukset.

40. minuutilla käytiin kaikkein lähimpänä maalia, kun Luka Modric haki itselleen parilla pienellä liikkeellä itselleen vetopaikan – ylärimaan. Vain minuuttia myöhemmin pallo vietiin Casemiron kaatumisen jälkeen pilkulle – Karim Benzema iski pallon ohi Jasper Cillessenin vasempaan ylänurkkaan.

Ranskalaisen osuma oli jo itsessään häkellyttävän komea, eikä muutenkaan mikä tahansa onnistuminen – kyseessä jo 300. maali, jonka Benzema teki Los Blancosille.

Toisella jaksolla kupletin juoni tuntui olevan ensimmäistäkin selkeämpi. 52. minuutilla iski Benzeman nykyinen asiapari, Vinicius. Brasilialainen pujotteli hämmästyttävän helpon oloisesti maalin eteen ja sijoitti 2-0 oikealle.

B/R Football

@brfootball
Vinicius Junior and Karim Benzema have combined for 35 goals and 17 assists this season.

Real Madrid's unstoppable duo 👊

Tunnin kohdalla sama tekijä iski uudelleen. Marco Asensio ampui melko läheltä, Vinicius juoksi siirtämään irtopallon päällään sisään oikeastaan maaliviivalta.

Ferland Mendy nappasi kädestä vetämällä omassa boksissaan Marcos Andren kumooon – pallo pilkulle. Thibaut Courtois piti nollan vielä rankkaristakin, mutta sen ampunut Goncalo Guedes sijoitti paluupallon päällään varmasti vasempaan kulmaan; 3-1.

Vaikka kaikki merkit pitkään näyttivät siltä, että Benzeman juhlamaali riittää isäntien voiton sinetöintiin. Näin ei siis kuitenkaan käynyt, mutta vaikka Real vieraitaan muutamaan otteeseen lähenetelemään päästikin, ei koko ottelun paremmasta jäänyt epäselvyyttä.

Benzemalle kirjattiin lopulta myös maali numero 301. Pallo tuli hyökkääjälle Mendyltä, ja tämä iski sen voimalla sisään parin piruetin jälkeen. Lukemat 4-1 eivät kuvaa tapahtumia ainakaan kovin virheellisesti.