Useat La Ligan seurat tarkkailevat Barcelonan laitahyökkääjää Ferran Jutglàa, kertoo Diario Sport.

Jutglà, 22, siirtyi Barcelonan kakkosjoukkueeseen viime kesänä paikallisvastustaja Espanyolista yksivuotisella dililillä, mutta Barcelonalla on sopimuksessa jatko-optio, jonka se voi aktivoida yksipuolisesti.

Loukkaantumisten ja muiden poissaolojen myötä Jutglà on saanut näytönpaikkoja myös Blaugranan edustusjoukkueessa ja käyttänyt ne tehokkaasti. Hän on pelannut Barçan ykkösmiehistössä viisi ottelua ja iskenyt kaksi osumaa. Lisäksi hän onnistui maalinteossa myös näytösottelussa Boca Juniorsia vastaan.

Sportin mukaan Barcelonalta on tiedusteltu Jutglàn saatavuutta ensi kesän siirtoikkunaa ajatellen, mutta Barcelonan mielestä on vielä liian aikaista tehdä päätöksiä pelaajan tulevaisuudesta.