Copan kolmannen kierroksen ottelut pelataan tällä viikolla. Real Madrid ja Barcelona etenivät keskiviikkoiltana neljännesvälieriin.

Keskiviikkona nähtiin myös yksi yllätys, kun kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Atlético Baleares pudotti Celtan. Lue lisää täältä.

Yllätykset saivat jatkoa torstaina. Toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Sporting voitti Villarrealin 2-1 ja pudotti Unai Emeryn miljoonamiehistön Copasta. Saman kohtalon koki Osasuna, joka hävisi Gironalle 0-1.

Villarreal johti ottelua Raúl Albiolin toisen jakson alussa syntyneellä täysosumalla, mutta Sporting nousi rinnalle ja lopussa ohi.

Tähän mennessä Real Madridin, Barcelonan, Atlético Balearesin, Sportingin ja Gironan lisäksi myös Espanyol, Mallorca, Real Sociedad, Valencia, Betis, Rayo, Cádiz ja Sevilla ovat selvittäneet tiensä neljännesvälieriin.

Copan kolmas kierros huipentuu torstai-iltana Metropolitanolla, kun Atlético isännöi Rayo Majadahondaa. Lue täältä, miksi ottelu pelataankin Atléticon kotistadionilla.

Real Sporting

@RealSporting
⏹ Final | 2-1 | @IntegraEnergia

¡Seguimos adelante en la Copa!

#RealSportingVillarreal
#CopaDelRey