Linares ja Barcelona iskivät keskiviikkoiltana yhteen Andalusiassa Copan kolmannella kierroksella. Barcelona voitti ottelun 2-1.

Barcelonaan marras-joulukuun vaihteessa palannut Dani Alves pelasi ensimmäisen virallisen ottelunsa paluunsa jälkeen. Barcelona rekisteröi hänet joukkueeseensa aiemmin keskiviikkona.

Barcelona hallitsi pelitapahtumia avausjaksolla, mutta kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Linares vastasi ottelun ensimmäisestä maalista. Hugo Díaz puski lähietäisyydeltä pallon verkkoon ja Linares meni sensaatiomaisesti johtoon.

Barcelona ei lannistunut takaiskumaalista ja haki aktiivisesti tasoitusta, mutta tauolle mentiin Linaresin johdossa. Se ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä vaihdosta sisään tullut Ousmane Dembélé tasoitti ottelun tunnin kohdalla.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Linares sai pallon jo toistamiseen ohi Neton, mutta osuma hylättiin maalivahdin häirintänä. Barcelona nousi johtoon seuraavasta hyökkäyksestä. Ferran Jutglà sai pallon laidalla, ajoi sisään boksiin ja laukoi pelivälineen vastustamattomasti ohi Linares-vahti Briham Razakin. 1-2.

Hetkeä myöhemmin Dembélé laukoi pallon tolppaan, mutta sitä lähemmäs ottelussa ei enää päästy. Barcelona neljännesvälieriin.

Copa jatkuu myöhemmin keskiviikkona, kun Alcoyano isännöi Real Madridia.