Vuosi sitten tammikuussa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Alcoyano järjesti yhden kauden suurimmista yllätyksistä, kun se onnistui pudottamaan Real Madridin Copasta.

Silloin Alcoyanon maalivahti José Juan nousi joukkueensa suurimmaksi sankariksi. Hiljattain 42 vuotta täyttänyt Juan nappasi useita huipputorjuntoja ja piti joukkuettaan pystyssä vaikeilla hetkillä.

Alcoyano kohtaa tälläkin kaudella Real Madridin Copassa. Yksiosainen ottelu pelataan keskiviikkoiltana samalla stadionilla Alcoyssa kuin vuosi sitten.

Marca haastatteli Juania, joka pääsee jälleen kohtaamaan Real Madridin maailmantähdet, jotka saattoivat saada hänestä melkoisia painajaisia vuosi sitten.

– On uskomatonta, millainen tuuri meillä on ollut. On hienoa saada taas Real Madrid vastaan sen jälkeen, kun pudotimme heidät viime kaudella. Nyt pääsemme nauttimaan tästä, José nauroi.

– Jalkapallossa kaikki on mahdollista. Täytin uudenvuodenaattona 42 vuotta ja Real Madridin pudottaminen olisi upea syntymäpäivälahja. Lapseni tulevat paikan päälle stadionille. He pyysivät joululahjaksi Real Madridin pudottamista.

– Emme pelkää Real Madridia, mutta kunnioitamme heitä. He ovat voittaneet kaiken mahdollisen. Heillä on joukkueessaan Ballon d’Orin voittaja. Kunnioitamme heitä. Tiedämme, millainen huippujoukkue heillä on ja tästä jatkoon pääseminen on vaikea haaste. Käytämme omia aseitamme, eli työmoraaliamme ja intoamme.

Ottelu alkaa klo 22.30.