Italialainen jalkapalloagentti Giovanni Branchini sanoo, että Real Madrid on tehnyt Paris Saint-Germainille uuden tarjouksen Kylian Mbappésta.

Madrid tarjosi jo viime kesänä 180 miljoonaa euroa Mbappésta, 23, mutta PSG hylkäsi tarjouksen, vaikka ranskalaishyökkääjän sopimus päättyy tämän kauden jälkeen.

Jos PSG ja Mbappé eivät solmi uutta diiliä, Ranskan maajoukkuehyökkääjä vaihtaa ensi kesänä seuraa ilman siirtokorvausta. Kuluvan tammikuun siirtoikkuna on siis PSG:n viimeinen mahdollisuus saada edes jonkinlainen siirtokorvaus tähtipelaajastaan.

Real Madridia on jo pitkään pidetty Mbappén todennäköisimpänä kohteena, jos hän vaihtaa seuraa ensi kesänä, mutta Branchinin mukaan Los Blancos haluaisi aikaistaa kaupan toteutumista.

– Se riippuu nyt PSG:stä, sillä Real Madrid tarjosi muutama päivä sitten Mbappésta 50 miljoonaa euroa, kommentoi Branchini La Gazzetta dello Sportille.

– En tiedä, miten tässä käy.

– Olisi sääli, jos Mbappén kaltainen pelaaja siirtyisi kesällä ilmaiseksi. En tiedä, mitä he ajattelevat tästä Pariisissa.

Mbappé on pelannut tällä kaudella PSG:ssä 25 ottelua tehden niissä yhteensä 15 maalia ja syöttäen yhtä monta. Jos hän siirtyisi tammikuussa Real Madridiin, hän kohtaisi PSG:n heti Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.