Dani Alves ei osallistu sunnuntaina pelattavaan Barcelonan ja Mallorcan väliseen sarjaotteluun. Alves on koronatartunnan vuoksi karanteenissa.

Barcelonaan marraskuussa noin viiden ja puolen vuoden jälkeen palannut Alves saa La Ligalta peliluvan maanantaina, kun sarjan toimisto aukeaa. Alves voi siten tehdä toisen debyyttinsä Barcelonan paidassa palatessaan pelikuntoon koronatartunnasta.

Alves totesi hiljattain, ettei olisi suostunut palaamaan Barcelonaan, jos Josep Maria Bartomeu työskentelisi edelleen seuran puheenjohtajana. Lue lisää täältä.

Katalonialaismedia sai kuitenkin välittömästi haltuunsa Alvesin ja Bartomeun välisiä WhatsApp-viestejä toukokuulta 2019. Alves kysyi Bartomeulta, voisiko hän palata Barcelonaan. Bartomeu näytti sille vihreää valoa, mutta toivoi pelaajan puhuvan silloisen urheilutoimenjohtajan Eric Abidalin kanssa, sillä valmennusjohdon oli hyväksyttävä mahdollinen paluu.

Alves otti yhteyttä Bartomeuhun noin viikko sen jälkeen, kun Liverpool pudotti Barcelonan Mestarien liigan välierissä voitettuaan toisen osan 4-0.

– Presidentti, onko kaikki hyvin? Haluan palata Barcelonaan, eli kotiini ja haluan pelata vuoden 2022 MM-lopputurnauksen Barcelonan pelaajana. Jätetään ylpeydet ja sun muut sivuun, sillä tarvitsemme toisiamme ja tiedämme sen, Alves kirjoitti.

– Terve Dani. Minulla ei ole minkäänlaista ongelmaa paluusi suhteen, mutta Barcelonan valmennusryhmän on näytettävä sille vihreää valoa. Oletko puhunut Abidalin kanssa, Bartomeu vastasi.

– Voin puhua hänen kanssaan, jos haluat, Alves vastasi.

– Kerron siitä Abidalille ja sitten puhutte keskenänne, Bartomeu päätti.

Alves vastasi Twitterissä Barcelonaa seuraavan toimittajan Víctor Malon julkaisuun, joka paljasti kuvakaappaukset.

– Me, jotka oikeasti välitämme Barcelonasta, teemme seuran eteen mitä tahansa, mutta elämä tietää, mitä kukin ansaitsee, Alves twiittasi.