Barcelona on valmis päästämään kakkosmaalivahtinsa Neton seurasta pois tämän kuun siirtoikkunassa tai viimeistään ensi kesänä, kertoo Diario Sport.

Neto, 32, on edustanut Barcelonaa kesästä 2019 lähtien, ja hän on useasti pyytänyt lupaa lähteä seurasta.

Brasilialaistorjuja on toiminut ykkösvahti Marc-André ter Stegenin kirittäjänä, eikä hän ole saanut juurikaan mahdollisuuksia pelata itse. Kuluvalla kaudella Neto on esiintynyt vain kahdessa ottelussa, kun ter Stegen toipui polvivammasta.

Diario Sportin mukaan Neto on käynyt neuvotteluja kotimaansa suurseuran Flamengon kanssa.

Neto haluaisi palata Brasiliaan vietettyään yli kymmenen vuotta Euroopassa. Hän siirtyi tammikuussa 2011 Club Athletico Paranaensesta Fiorentinaan, josta hänen matkansa jatkui Juventuksen ja Valencian kautta Barcelonaan.