Chelsean belgialaistähti Romelu Lukaku nousi Sky Sportsin haastattelullaan otsikoihin ympäri Eurooppaa. Hyökkääjä kertoi varsin suorasanaisesti tunnetiloistaan.

Lukaku kertoi olevansa tyytymätön tilanteeseensa lontoolaisseurassa. Arvostelua sai osakseen myös päävalmentaja Thomas Tuchelin pelitapa.

Lukaku kuitenkin kertoi, että ei aio luovuttaa vaan on täysin ammattilainen. Hän myös vakuutti, että ei aio siirtyä tammikuussa muualle.

Belgialainen vannoi haastattelussa rakkautaan Italiaa ja edellistä seuraansa Internazionalea kohtaan.

– Interillä on paikka sydämessäni. Tiedän palaavani sinne joskus tai ainakin toivon niin. Rakastan Italiaa, Lukaku sanoi.

Hän kertoi ajan olleen sopiva nyt siihen, että kesän jättisiirron taustat paljastuisivat. Lukaku sanoo olevansa pahoillaan ennen kaikkea Interin kannattajien puolesta.

Tähtikärki kertoi Skylle myös, että Chelsea ei ollut se joukkue, johon hän kuvitteli Italiasta siirtyvänsä.

– Kolme joukkuetta ovat ylitse muiden: Barcelona, Real Madrid ja Bayern München. Kaikki pelaajat haaveilevat juuri noista. Se on totuus ja luulin itsekin päätyväni johonkin noista Interin jälkeen.

– Se ei tapahtunut, mutta siinä kohtaa mielessäni oli vain yksi vaihtoehto. En pystynyt näkemään itseäni muualla kuin Chelseassa.

Jos alla oleva twiitti ei toimi, niin klikkaa tästä.

ESPN FC

@ESPNFC
Romelu Lukaku has shared how he feels about his current situation at Chelsea 🗣