Newcastle haluaa vahvistaa Kieran Trippierin hankinnan jo ensi viikolla, kertoo Telegraph.

Lehden mukaan Newcastlen on tarkoitus todistaa jo tammikuun alussa olevansa tosissaan liikkeellä uudessa siirtoikkunassa.

Newcastle on Valioliigassa putoamisviivan alapuolella 19. sijalla ja on voittanut tällä kaudella vain yhden ottelun.

Newcastle on luottavainen sen suhteen, että Trippierin siirto saadaan maaliin ensi viikolla. Neuvottelut ovat edenneet pitkälle, vaikka ne eivät olekaan vielä valmiit.

Useat seuran sisäiset lähteet ovat vahvistaneet Telegraphille, että Newcastle on hyvin kiinnostunut Trippieristä, joka haluaa palata Valioliigaan. Trippier on siten siirtymässä hallitsevasta Espanjan pääsarjamestarista Valioliigan putoamiskamppailuun.

Newcastlen odotetaan maksavan Trippieristä yli 30 miljoonaa euroa. Atlético hankki hänet kaksi ja puoli vuotta sitten noin 20 miljoonalla eurolla. Trippier kuului viime kaudella Atléticon ehdottomiin avainpelaajiin, mutta kuluva kausi on mennyt penkin alle.