Rayo Vallecano on La Ligan suurin sensaatio.

Sarjanousija on La Ligassa upeasti neljäntenä ja pelaa kenties koko sarjan parasta jalkapalloa Andoni Iraolan alaisuudessa.

Madridilaislehti AS haastatteli Iraolaa, joka lähtee kevätkaudelle rauhallisin mielin. Rayo lähti kauteen tavoitteenaan säilyttää sarjapaikkansa. Sen saavuttaminen on noin kymmenen pisteen päässä.

– Voimme unelmoida sarjapaikan säilyttämisestä 40-42 pisteellä. Meillä ei ole vielä niin paljon pisteitä. Toivottavasti saamme ne kasaan ennemmin maaliskuussa kuin toukokuussa.

– Todennäköisesti odotusarvot olivat niin matalalla, ettei kukaan odottanut Rayon olevan näin korkealla sarjataulukossa. Meitä odottaa vaikea tammikuu ja asiat muuttuvat nopeasti, jos emme voita otteluakaan.

Iraola uskoo monen seuran ohittavan Rayon sarjataulukossa. Paineita ei ole.

– Sarjasijoituksesta puhumattakaan arvostan korkealle pistesaalistamme. Tiedostamme, että vaikka pelaisimme hyvän kevätkauden, niin Atlético, Real Sociedad, Barcelona, Valencia, Villarreal ja Athletic varmasti ohittavat meidät sarjataulukossa. Siitä huolimatta kukaan ei vie meiltä pois 30 pistettämme. Olemme todella tyytyväisiä, mutta emme ole saavuttaneet vielä mitään.

Lähde: AS