Adnan Januzaj’n sopimustilanne puhuttaa.

Real Sociedad on neuvotellut jo muutaman kuukauden ajan Januzaj’n kanssa jatkosopimuksesta, mutta osapuolet eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen. Januzaj’n sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän voi neuvotella muiden seurojen kanssa vuodenvaihteesta alkaen.

Januzaj’n ja Real Sociedadin tarkoitus on päästä sopuun uudesta sopimuksesta.

AS:n mukaan Real Sociedad kuitenkin kartoittaa jo korvaajaa Januzaj’lle varautuakseen siihen, ettei jatkosopimusta synnykään.

Lehden mukaan Juan Mataa on tarjottu ensi kaudeksi Real Sociedadiin. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on saatavissa ilman siirtosummaa, koska hänen sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa päättyy. Matan olisi kuitenkin pudotettava huomattavasti palkkaansa, sillä Real Sociedad ei kykene maksamaan pelaajan nykyistä palkkaa.

Mata on pelannut jo yli kymmenen vuoden ajan Englannissa siirryttyään Valenciasta Chelseaan kesällä 2011. Mata on edustanut Manchester Unitedia vajaan kahdeksan vuoden ajan, mutta on jäänyt viime vuosina olemattomalle vastuulle, eikä hän tee jatkosopimusta seuran kanssa.