Real Madrid on kiinnostunut kanadalaishyökkääjä Jonathan Davidista, kertoo Marca.

Lilleä edustava David, 21, on ollut kuluvan kauden aikana hirmuiskussa. Hyökkääjälupaus on paukuttanut Ranskan Ligue 1:ssa jo 12 maalia ja johtaa sarjan maalipörssiä. Mestarien liigassa on syntynyt kolme osumaa kuuteen otteluun.

Marcan mukaan Davidin kintereillä on lukuisia seuroja ympäri Euroopan, mutta Real Madridin kiinnostus on ”voimakkainta”.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti haluaa vahvistaa joukkueen hyökkäyskalustoa ensi kaudeksi. Davidia pidetään lupaavana lahjakkuutena, jonka vuoksi hänen nimensä löytyy madridilaisseuran ostoslistalta.

Davidin agentti Nick Mavromaras vahvisti aiemmin tässä kuussa, että David pelaa Lillessä kuluvan kauden loppuun saakka, mutta hyökkääjä lähtee seurasta ensi kesänä ”useista eri syistä”.