29-vuotiaasta Espanjan maajoukkuehyökkääjästä Gerard Morenosta on tulossa vanhan seuransa CF Badalonan omistaja ja suurin osakkeenomistaja. Copen toimittaja Quique Iglesias kertoo, että Moreno neuvottelee joululoman aikana Badalonan enemmistöosuuden ostamisesta.

Katalonialaislähtöinen Moreno pelasi itse Badalonan junioreissa kolmen vuoden ajan vuosina 2007-2010, ollessaan tuolloin 15-18-vuotias. Sieltä hän siirtyi Villarrealiin, jonka sopimuspelaaja hän oli vuosina 2010-2015 sekä jälleen vuodesta 2018 lähtien. Välissä vuosina 2015-2018 Moreno pelasi Espanyolissa, toisessa juniorivuosiensa tärkeässä seurassa.

CF Badalona pelaa Espanjan neljännellä sarjatasolla Segunda RFEF:ssä. Seura aloitti viime lokakuussa prosessin kohti osakeyhtiöksi muuttumista.

Gerard Moreno on ollut viime aikoina todella liekeissä, sillä hän on tehnyt viimeisissä kolmessa La Liga -ottelussaan viisi maalia ja syöttänyt yhden. Maaleista kaksi syntyi tiistain 5-2-voitossa Alavésia vastaan. Kaikkiaan Moreno on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia La Ligassa ja yhden Mestarien liigassa.

Koko uransa aikana Moreno on pelannut 245 La Liga -ottelua. Maaleja niissä on syntynyt 98.

Lähde: Sport