Atlético päätti kuluvan vuoden neljänteen peräkkäiseen tappioon La Ligassa, kun Granada voitti hallitsevan mestarin 2-1.

Vauhdikkaan ottelun avausmaali nähtiin jo toisella minuutilla. Thomas Lemar syötti pelivälineen João Félixille, joka harhautti Granada-puolustuksen ja viimeisteli pallon komeasti ohi Luís Maximianon. Maali oli avauskokoonpanoon päässeen Félixin kauden toinen ja kalenterivuoden neljäs.

Félixin maalin jälkeen Granada otti pelin haltuunsa ja nousi tasoihin 17. minuutilla, kun Darwin Machísin upea kaukolaukaus löysi tiensä Atléticon verkkoon.

Félix sai pallon jo toistamiseen maaliin, mutta osuma hylättiin virheenä. Félix voitti pääpallotilanteessa Granada-puolustajan, mutta tuomarin mukaan hän rikkoi samalla vastustajaa, joten maalia ei hyväksytty.

Viime aikoina suorastaan hurjassa iskussa ollut Jorge Molina iski ottelun voittomaalin tunnin kohdalla. 39-vuotias Molina sai keskityksen laidalta boksiin ja siirsi isännät johtoon maalin edustalta. Maali oli konkarihyökkääjän kauden yhdeksäs, joista jopa viisi on syntynyt viimeisen viikon aikana.

Atlético hallitsi pelitapahtumia toisella jaksolla ja kykeni luomaan muutaman laadukkaan maalipaikan, mutta viimeistely oli syyskauden tapaan luokatonta.

Atlético jatkaa La Ligassa viidentenä. Sarjakärki Real Madrid kohtaa myöhemmin keskiviikkona omassa ottelussaan Athleticin ja voittamalla sen karkaa 17 pisteen päähän Atléticosta.