Marca haastatteli alkuviikosta David Bettonia Madridissa.

Bettoni toimi Zinédine Zidanen apuvalmentajana Real Madridissa.

Osapuolten tiet erosivat kesällä, kun Zidane päätti poistua Real Madridin päävalmentajan paikalta. Kummatkin asuvat edelleen Madridissa ja tapaavat tietyin väliajoin toisiaan.

Lehti tiedusteli Bettonilta, uskooko hän Kylian Mbappén siirtyvän Real Madridiin.

– Mbappé on aina sanonut haluavansa pelata Real Madridissa. Real Madrid haluaa hankkia hänet ja Mbappén sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Sanoisin, että kaikki näyttää hyvältä. En toki tiedä, mitä tapahtuu, koska hän pelaa jo nyt suurseurassa, joka taistelee Mestarien liigan voitosta, mutta Mbappé olisi Real Madridilta loistava hankinta. Mbappén, Karim Benzeman ja Viníciusin muodostama hyökkäyskolmikko olisi uskomaton. Mbappé on pelannut korkeimmalla mahdollisella tasolla jo muutaman vuoden ajan. Hän on voittanut jo maailmanmestaruuden ja on yksi tulevaisuuden kärkinimistä. Suurten pelaajien on pelattava Real Madridissa.

Bettoni uskoo Real Madridin menestyvän tällä kaudella. Bettoni on tyytyväinen Carlo Ancelottin palkkaukseen.

– Real Madrid teki oikean päätöksen palkatessaan Ancelottin, koska hän on rauhallinen ja kokenut valmentaja, joka tuntee hyvin joukkueen. Mielestäni Real Madridilla on hyvin vahva ja sitoutunut joukkue. Ehkä he pelaavat hieman ancelottimaista jalkapalloa, eli näemme muun muassa enemmän tilanteenvaihtoja. He johtavat ansaitusti La Ligaa. Uskon Real Madridin voittavan La Ligan ja taistelevan Mestarien liigan voitosta. Pidän siitä, miten he pelaavat.