Serie A:n Cagliarissa pelaava toppari Diego Godin on palaamassa La Ligaan. 35-vuotias uruguaylainen on Marcan mukaan siirtymässä Valenciaan jo tammikuussa.

Erittäin meritoitunut Godin muistetaan ennen kaikkea Atlético Madridin luotettavana keskuspuolustajana. Uruguaylainen siirtyi Atléticosta Internazionaleen vuonna 2019. Tuolta matka jatkui nykyiseen seuraan Cagliariin.

Godin on jo julkisesti ilmoittanut lähtevänsä tammikuun siirtoikkunassa toiseen joukkueeseen. Valencian päävalmentaja José Bordalás sen sijaan on jo pidemmän tovin haikaillut uuden keskuspuolustajan perään.

Valencia haluaa vahvistaa ryhmäänsä tammikuussa, jotta joukkue saisi lunastettua paikan europeleistä. Tällä hetkellä Valencia on seitsemäntenä, mutta esimerkiksi suora Mestarien liiga -paikka on vain kahden pisteen päässä.