Ruud van Nistelrooy edusti Real Madridia vuodet 2006-10.

Hollantilaislegenda voitti Real Madridissa kahdesti La Ligan mestaruuden ja Supercopan. Van Nistelrooy iski ensimmäisellä kaudellaan Real Madridissa komeat 33 täysosumaa.

Van Nistelrooy paljasti, ettei voisi valmentaa Real Madrid -taustansa vuoksi koskaan Barcelonaa. Lisäksi PSV:tä lukuun ottamatta muut hollantilaisjätit ovat mahdottomia kohteita entiselle huippuhyökkääjälle.

– Ajax ja Feyenoord eivät ole vaihtoehtoja minulle. Olen liian PSV-henkinen voidakseni valmentaa Ajaxia tai Feyenoordia. Voisin toisaalta valmentaa jotain muuta hollantilaisseuraa. Minulla on sama asia Barcelonan kanssa. En voisi koskaan valmentaa Barcelonaa, koska minulla on niin paljon tunteita Real Madridia kohtaan, van Nistelrooy totesi AD:lle.

Barcelonan peräsimestä lokakuussa potkut saanut Ronald Koeman ei ole antanut tunnesiteiden estää pestejä. Van Nistelrooy arvostaa sitä.

– Koeman on pelannut ja valmentanut jokaisessa Hollannin kolmessa suuressa seurassa, eli Ajaxissa, Feyenoordissa ja PSV:ssä. Se on hienoa, mutta sen vuoksi Koeman on Koeman. Häntä ei kiinnosta tuollaiset asiat.

Lähde: Mundo Deportivo