Sevilla ja Atlético Madrid tarjosivat lauantain myöhäisillassa todellisen jännitysnäytelmän La Ligassa. Fyysinen ja vauhdikas kamppailu päättyi lopulta kotijoukkue Sevillan voittoon viime hetken osumalla lukemin 2-1.

Sevilla sai kamppailuun unelma-alun, kun se siirtyi kamppailussa johtoon jo seitsemännellä peliminuutilla Ivan Rakitićin upealla osumalla. Keskikenttäpelaaja laukoi pallon aivan yläkulmaan noin 25 metristä.

Vieraat nousivat kamppailussa tasoihin 33. peliminuutilla, kun Felipe puski Thomas Lemarin antaman kulmapotkun verkon perukoille. VAR tarkisti vielä tilanteen mahdollisen rikkeen osalta, mutta lopulta osuma kuitenkin hyväksyttiin.

Toisella jaksolla Atlético Madrid oli hallitsevampi osapuoli, mutta lopulta se jäi kuitenkin kamppailusta kokonaan ilman pisteitä. Sevilla iski nimittäin voittomaalin 88. peliminuutilla, kun Lucas Ocampos iski pallon maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta. João Félix oli vielä lisäajalla erittäin lähellä iskeä ottelun tasoihin, mutta hänen kaukolaukauksensa pamahti ylärimaan.

Aivan lisäajan viime hetkillä sankariksi noussut Ocampos kannettiin paareilla pois kentältä hoitotoimenpiteiden jälkeen. Epäselväksi jäi, mitä hyökkääjälle oikein tapahtui.

Sevilla laukoi ottelussa ainoastaan kahdesti kohti maalia, mutta molemmilla kerroilla pallo löytyi lopulta verkon perukoilta. Atléticolle tappio oli jo kolmas peräkkäinen La Ligassa. Madridilaiset ovat tällä hetkellä viidennellä sijalla sarjataulukossa. Sevilla puolestaan vahvisti voitolla asemiaan sarjan kakkosena.